Ons werk ligt op straat

Professioneel grondwerk vanuit
Wehe-den Hoorn in Groningen

Wanneer u bestrating laat aanleggen moet er natuurlijk meer gebeuren dan alleen het leggen van de stenen of tegels. Zo moet bijvoorbeeld de grond voorbereid worden en de beplanting eromheen hersteld worden. Dan zou het onhandig zijn als u daarvoor allemaal aparte bedrijven moet inschakelen. Gelukkig doet De Borgweer dit allemaal. Van grondwerk en bestrating tot machineverhuur en hovenierswerk.

Neem contact op

Grondwerk

Het prepareren van de ondergrond is het belangrijkste onderdeel van onze voorbereiding. Zo weten we zeker dat de straatlaag sterk is en kunt u onbezorgd genieten van uw bestrating. We verzorgen de aan- en afvoer van grond of zand, en egaliseren de ondergrond. Dat maakt niet alleen ons bestratingswerk gemakkelijker, maar zorgt er ook voor dat het straatwerk beter blijft liggen, zonder te verschuiven of verzakken.

Bermonderhoud

Zachte bermen: we komen ze nog vaak tegen. Die bermen zijn onderhevig aan het weer en kunnen verzakken, wegspoelen of beschadigen. Laat bermen daarom bijvoorbeeld verharden of aanvullen door De Borgweer uit Groningen. Daarmee voorkomt u gevaarlijke situaties en kan de berm het weer beter weerstaan.

Kabels leggen

Kabelwerk is een breed begrip. Wij houden ons met name bezig met het leggen van glasvezelkabel in de noordelijke provincies. Om te achterhalen of wij de juiste diensten kunnen leveren voor uw bedrijf is het wel zo handig om hierover contact met ons op te nemen. Wij zijn voorzien van alle benodigde kennis, mankracht, materieel en machines. Uiteraard doen wij het werk volgens de meest recent gestelde normen en regelgeving.

Machineverhuur

De Borgweer beschikt over diverse moderne machines waarmee we ons werk nog efficiënter uitvoeren. Die machines, inclusief machinist, zijn ook te huur. Zo beschikken we over onder meer over meerdere (mini) shovels, (mini) kranen,trekkers en bedrijfsbussen. Zo hebben we voor elke klus de juiste machine.

 

Voor de (mini)shovels hebben we meerdere aanbouwdelen, zoals bakken palletvorken, maar ook kan de levelbak, bestratingsklem en de veegmachine aan de shovel gekoppeld worden.

Vrijwilligerswerk

We zijn als bedrijf gevestigd in een klein, maar hecht dorp in de gemeente Hert Hogeland. Ons bedrijf is niet alleen zakelijk betrokken bij Wehe-den Hoorn, maar zet zich ook regelmatig op vrijwillige basis in voor diverse projecten en evenementen. Kijk op onze Facebookpagina om te zien waar wij allemaal aan meedoen.

De Borgweer

Borgweersterweg 13
9964 TB Wehe-den Hoorn

 06-532 695 00 - Pieter de Jong

06-229 399 34 - Beate Landman-de Jong

 mail@deborgweer.nl

KvK 73668621

Privacyverklaring

Openingstijden

Altijd telefonisch te bereiken

 

Wij leveren volgens onze algemene leveringsvoorwaarden

 

Bankrekeningnummers
NL 73 RABO 0102458774

Van bestrating tot bermonderhoud | Grondwerk- en bestratingsbedrijf De Borgweer uit Groningen.