Ons werk ligt op straat

Bestrating, en alles daaromheen

Wanneer u bestrating laat aanleggen moet er natuurlijk meer gebeuren dan alleen het leggen van de stenen of tegels. Zo moet bijvoorbeeld de grond voorbereid worden en de beplanting eromheen hersteld worden. Dan zou het onhandig zijn als u daarvoor allemaal aparte bedrijven moet inschakelen. Gelukkig doet De Borgweer dit allemaal. Van grondwerk en bestrating tot machineverhuur en hovenierswerk.

Bestratingsbedrijf Groningen

Grondwerk

Het prepareren van de ondergrond is het belangrijkste onderdeel van onze voorbereiding. Zo weten we zeker dat de straatlaag sterk is en kunt u onbezorgd genieten van uw bestrating. We verzorgen de aan- en afvoer van grond of zand, en egaliseren de ondergrond. Dat maakt niet alleen ons bestratingswerk gemakkelijker, maar zorgt er ook voor dat het straatwerk beter blijft liggen, zonder te verschuiven of verzakken.

grondwerkbedrijf Groningen

Bermonderhoud

Zachte bermen: we komen ze nog vaak tegen. Die bermen zijn onderhevig aan het weer en kunnen verzakken, wegspoelen of beschadigen. Laat bermen daarom bijvoorbeeld verharden of aanvullen door De Borgweer uit Groningen. Daarmee voorkomt u gevaarlijke situaties en kan de berm het weer beter weerstaan.

bermonderhoud Groningen

Hovenierswerk

Droomt u van een nieuwe tuin? De Borgweer verzorgt niet alleen de bestrating, maar ook de gehele aanleg van uw nieuwe tuin. Denk daarbij aan het plaatsen van schuttingen en hekwerk, maar ook het aanleggen van beplanting, graszoden, verhoogde plantenbakken en terrassen.

straatwerk Groningen

Machineverhuur

De Borgweer beschikt over diverse moderne machines waarmee we ons werk nog efficiënter uitvoeren. Die machines, inclusief machinist, zijn ook te huur. Zo beschikken we over onder meer een knikmops (minishovel), een 1,5 ton minikraan, een 6 ton midikraan en een containerauto met autolaadkraan.

Zelf gebruiken we het containersysteem veelal voor het aan- en afvoeren van grond en zand. Hij is echter ook te huur voor diverse transportwerkzaamheden. Mede door de autolaadkraan is hij zeer breed inzetbaar.

sierbestrating Groningen

Vrijwilligerswerk

We zijn als bedrijf gevestigd in een klein, maar hecht dorp in de gemeente De Marne. Ons bedrijf is niet alleen zakelijk betrokken bij Wehe-den Hoorn, maar zet zich ook regelmatig op vrijwillige basis in voor diverse projecten en evenementen. Kijk op onze Facebookpagina om te zien waar wij allemaal aan meedoen.